In oktober/november 2016 de school bezocht. Er is veel werk verzet. De klaslokalen zijn eindelijk betegeld dankzij een sponsor voor het tegelwerk en opnieuw kwam mijn buurman met een bouwteam  een week om al het werk te doen. Ook is het huisje van de schoolbewaker met vrouw en vier kinderen gerenoveerd. De vier kinderen sliepen in 1 bed en de ouders lagen op een stuk karton op de kale betonnen vloer. Er zijn 2 stapelbedden gemaakt en het bestaande bed is gerepareerd voor de ouders. Matrassen zijn vanuit Nederland gedoneerd. Ook hebben wij dankzij een gift weer uniformpjes laten maken.

Er zijn nu 125 kinderen geregistreerd en de opleiding van onze juf Isatou werpt vruchten af. Het onderwijspeil gaan zienderogen omhoog. Voedselprogramma gaat goed maar is duur omdat er nu veel kinderen op school zijn. kijk bij klaslokalen betegeld.

 

School bezocht in 2015 en het gaat goed. Er zijn 106 kinderen geregistreerd.

De vergoedingen voor de leraren en het voedselprogramma hebben we verhoogd.

Schooljuf Isatou is druk bezig met haar opleiding en behoort tot de beste studenten.

De pomp was kapot en die hebben we laten repareren, er zijn weer nieuwe uniformpjes aangeschaft en lesmaterialen gekocht.

Grote wens is nog steeds het betegelen van de vloeren van de klaslokalen.

Ook hebben de keuken en de toiletten een opknapbeurt nodig en moet er weer geschilderd worden.

Belangrijk is dat het onderwijs peil stijgt. Dat hebben wij te danken wij aan Isatou.

 

 

 

 

In maart 2014 de school bezocht.

Het gaat goed, er zijn gemiddeld 85 kinderen op school.

Er staan er 93 ingeschreven maar er zijn altijd wel kinderen die ziek zijn.

De bijdrage voor het voedselprogramma is iets verhoogd.

De lerares Isatou moet in juni examen doen, als zij daarvoor slaagt kan zij door naar de officiele opleiding Early Child Education op het Gambian College in Brikama. Dit om haar officiele kwalificatie te halen en zodoende het onderwijs peil te verhogen. Isatou is geslaagd en begint in maart 2015 aan haar officiële opleiding.

Verder hebben wij opgemerkt dat de vloeren van de klaslokalen in erbarmelijke staat zijn en dus moeten worden opgeknapt. Liefst betegeld.

Ook is de toegangspoort gesneuveld en moet er een zwaarder exemplaar komen.

Wij moeten hiervoor gaan sparen. Is gelukt dankzij donatie.

In oktober 2014 de school bezocht. Er is een tegelvloer gemaakt in de eetgelegenheid waar de kinderen eten en er is een nieuwe poort gemaakt, alsmede bankjes gerenoveerd en nieuwe uniformen. zie fotogalerij.

 

 

Donateur worden kan natuurlijk altijd, graag zelfs.

We hebben alle hulp nodig om de school draaiend te houden.

 

 

voor adres en bankgegevens ga naar contact